Tajul beri ucapan ‘sweet’ untuk isteri sempena ulang tahun perkahwinan yang kedua

PENYANYI Tajul meIuahkan rasa kesal terhadap k0ntr0versi perkahwinan yang pernah meIanda dia dan isterinya, Nurul Shamieza Eddie sebelum ini.

Menurut Tajul atau nama sebenarnya Tajul Ariff Noor Md Shari, 21, dia bagaimanapun menganggap perkara itu sebagai dug@an dalam melayari bahtera rumahtangga yang secara tidak langsung telah mematangkan dirinya..

 

“Happy anniversary darIing @icaaeddie… terima kasih sebab jadi isteri dan mummy kepada anak kita @adrianacarissa_

“Macam-macam dug@an kita lalui. Maafkan saIah siIap saya dekat awak.

Tajul meraikan sambutan ulang tahun perkahwinan yang ke-2.

“Dulu saya banyak d0sa dengan awak… gag@l didik isteri saya dengan baik,” ujarnya.

 

Tajul meIuahkan ucapan itu bagi menghargai peng0rbanan isterinya bersempena meraikan sambutan uIang tahun perkahwinannya yang ke-2.

Dalam pada itu, Tajul yang mengakui kesiIapannya turut memohon maaf selain nekad untuk berubah menjadi suami yang lebih baik.

“Saya minta maaf banyak-banyak. I love you so much!

“Semoga kita jadi lebih baik pada masa akan datang. Insyaallah, dengan izin Allah. 

“Setelah 18 kali saya fikir kapsyen, kali ke 19 ni baru betul-betul dapat kapsyen tu. Masyaallah aura dia lain macam sampai kat kepala ni,” sel0rohnya.

Sementara itu, rata-rata peminat turut mendoakan kebahagiannya selain memuji tind@kan Tajul yang lebih menghargai peng0rbanan isterinya itu.

 

Tajul sebelum ini bert!ndak merahs!akan mengenai perkahwinannya itu atas aIasan enggan mencampuri urusan peribadi dan kerjayanya sebagai seorang penyanyi.

Bagaimanapun pada Oktober lalu, Tajul membuat pengakuan sudah berkahwin dengan Nurul Shamieza, pada 10 Disember 2017 selepas beberapa keping foto Tajul dan isterinya itu menjadi tuIar di media sosiaI.

Hasil perkahwinan selama dua tahun itu Tajul dikurniakan seorang b@yi perempuan bernama Adriana Carissa.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Slamber Media

Sumber : Mstar

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Viwanita

Like Page Kami Juga Di Facebook Viwanita

Be the first to comment on "Tajul beri ucapan ‘sweet’ untuk isteri sempena ulang tahun perkahwinan yang kedua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares