“Sering dikaitkan dengan kontroversi” – Emma Maembong Doa Temui Lelaki Bimbing Ke Jalan Baik

Walaupun seringkali dikaitkan dengan kontroversi sepanjang tahun 2019, pelakon Emma Maembong menyifatkan semua itu sebagai satu proses mematangkan diri, malah bersyukur masih diberikan Allah peluang mencari rezeki.

Image result for emma maembong bertudung

“Alhamdulillah, saya masih diberikan ruang untuk mencari rezeki sebagai anak seni dan tetap disayangi peminat, terutama Emanizers,” – jelas Emma Maembong kepada Berita Harian.

Emma mendedahkan dia tidak kesal kerana masih belum berpasangan selepas beberapa kali berpisah dengan teman lelaki dan percaya tuah belum menyebelahi untuk bertemu cinta sejati.

Menurut Emma lagi, sama seperti wanita lain, dia turut berdoa dipertemukan dengan lelaki yang dapat membimbingnya ke jalan yang baik.

“Saya tidak memilih dalam berkawan, cuma ketika ini, saya dahulukan fokus untuk mencari rezeki. Saya belum puas berlakon dan berharap dapat menambah ilmu untuk memperbaiki diri dalam bidang ini,” – Emma Maembong.

Image result for emma maembong bertudung

Emma juga mengakui buat masa ini, dia belum lagi mahu bercinta kerana sekarang ni dia fokus untuk mencari rezeki dan masih belum puas berlakon.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Be the first to comment on "“Sering dikaitkan dengan kontroversi” – Emma Maembong Doa Temui Lelaki Bimbing Ke Jalan Baik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares