Meja Kerja Yang Boleh Bertukar kepada Tempat Tidur, Boleh Berkerja 24 Jam

Perabot moden bukan sahaja mempunyai reka bentuk yang rapi tetapi sering juga melakukan pelbagai fungsi kerana orang seolah-olah menilai ‘cara yang lebih kurang, cara hidup yang lebih bebas’. Syarikat reka bentuk Yunani Studio NL memperkenalkan meja yang membolehkan pekerja tidur di tempat kerja tanpa sebarang rasa malu atau tidak selesa.

nap-desk-studio-nl-greece-8

Bukan sahaja reka bentuknya yang flkesibel malah memudahkan anda kerha berterusan jika mempunya “dateline” yg ketat, tetapi ia juga menjimatkan ruang pejabat dan memberi anda persembunyian peribadi anda. Malah ia berfungsi sebagai meja kerja.

nap-desk-studio-nl-greece-2

Ketika seorang pekerja tidur di tempat tidur di bawahnya, pekerja  lain dapat melakukan kerja dari ruang kerja untuk bekerja bersama rakan sekerja mereka tanpa mengganggu anda yang sedang tidur dibawah, menjadikannya meja pejabat yang sangat baik untuk sebuah pasukan  yang mungkin perlu bekerja sepanjang waktu untuk menyelesaikan projek-projek penting yang mengejar dateline. Kini, tidur di tempat kerja boleh dilakukan dengan penuh bergaya!

 

 

More info: studionl.com (h/t: hellogiggles)

Sumber: Boredpanda

Be the first to comment on "Meja Kerja Yang Boleh Bertukar kepada Tempat Tidur, Boleh Berkerja 24 Jam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares