Buat SwabTest Cuak Sampai Gadis Ini Tercapai Sesuatu Yang Tak Patut Mencuit Hati Orang Ramai

Walaupun tahun 2020 kian melabuhkan tirainya, tetapi penularan C0vid 19 masih memblmbangkan.Bagi memastikan diri bebas daripadanya, ramai individu mengambil inisiatif untuk menjalani ujian sarlngan walaupun tak dinaflkan agak gemuruh bila berdepan sltuasi terbablt.

Baru-baru ini, tular di aplikasi TikTok mengenai satu video yang memaparkan ragam lucu seorang wanita ketika menjalani ujian swab test.

Video di bawah

Sepanjang rakaman tersebut, Sarah Nadira dilihat sangat risau apabila alat ujlan bakal dimasukkan ke dalam mulutt dan hidungnya.

Walaupun sudah beberapa kali cuba ditenangkan, wanita terbabit bagaimanapun tetap gelabah hingga tangannya mera.yap terpegang sut fr0ntliner yang sedang bertugas.

Video di bawah artikel

Selain meraih lebih 3 jvta t0ntonan, perkara itu sekali gus mengundang pelbagai reaksi dalam kalangan netizen.

Selain terhlbur dengan gelagat yang ditampilkan oleh wanita tersebut, rata-ratanya turut bersel0roh risau tiba-tiba bahaglan lain pula yang tersentuh olehnya.

Mujur Petugas Perempuan Penyabar
Sebab ni kali pertama buat swab test…mujur petugasnya perempuan yang sangat baik & penyabar.

Susulan itu, Sarah Nadira tampil mendedahkan situasi sebenar dalam video tular berkenaan. Dia mengakui bukan mudah untuk lenyapkan rasa gemvruh memandangkan ini kali pertama melakukan swab test.

Namun begitu, realitinya ia bukanlah menyakltkan seperti yang disangka sambil berterima kasih terhadap petugas wanita yang sudi melayan karenahnya.

Reaksi Orang Ramai
Aku pulak pernah g tertendangg doc dlu yaampun, mau x menggelupurr aku 10tahun dlu masa pergelangan tgn aku crackk, 3org lelaki mai pegang sebab nak bagi masuk tulangg tgn aku sebelum di slmen… waktu tu mmg lah tenaga budak kira nak mel0mpat ja sakit.. sian doc tu “adul” katanya.

Nasib sesama jantlna ..klu petugas itu lelaki ..lain jadinya kak..blh senakk kak oiii… walaupun kena sipi2 pun mesti Rasa nglu.

Aku pun cuuak weyh time nak kena buat hari tu . Siap tanya lagi saklt dak . Depa cakap tak saklt pun. Ngiluu oi. Aku gengamm bawah kerusi tu macam org terann anak . Sambil aiq mata mengalir . Abg tu pulak boleh kata . Nangls ja adik kalau nak nangls . Kami tak marahh haih , Tau sedlh.

Aku buat swab test aritu smpai terbersln2.. batuk2 elok je xde pegang2.

Kredit : onlinemalaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk pantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Buat SwabTest Cuak Sampai Gadis Ini Tercapai Sesuatu Yang Tak Patut Mencuit Hati Orang Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*