Gadis Ini Ingatkan Maklang Dia Yang Nak Buka Pintu. Sekali Bunyi Ketukkan Makin Kuat Siap Nampak Tombol Bergoyang (Video)

Kisah misteri ketuk pintu rumah semakin menjadi jadi sekarang. Apa yang terjadi boleh membuatkan penghuni rumah tersebut menjadi takut sehingga trauma.

Satu video dimuatnaik oleh seorang pengguna Facebook bernama Nrl Ntsya pada 26hb Disember lalu. Sehari selepas rakyat Malaysia menyambut Hari Natal (Krismas).

Video yang berdurasi 11 saat sahaja menunjukkan bagaimana rumah mereka diganggu dengan ketukkan misteri.

Pada awalnya gadis tersebut menyangkakan ada kucing yang cuba masuk tetapi ketukkan itu menjadi semakin kuat.

Dia juga sangkakan ibu saudara yang digelar Maklang cuba memasukki rumah tetapi bukan rupanya.

Kejadian ini berlaku diTaman Pelangi Batu 5, Parit Buntar Perak.

Video Penuh:

Wey rumah aku kena ketuk pintu belakang padahal ada grill. Lepas tu dia pulas tombol. Mula² buat tak tau rupanya bukan kucing dah ni. Dia goncamg kuat macam nak terbuka dah pintu nasib kunci.
p/s : dengar betul². Abaikan bunyi orang mandi.

Gadis itu memberitahu selain pintu diketuk, tombol pintu nampak seperti sedang cuba dibuka dari luar. Apa yang terjadi membuatkan dia dan penghuni rumah tersebut menjadi seram.

KOMEN DI VIDEO TERSEBUT:

Artikel By: AwattSyeikhhh Network

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

SALIN SEMULA TIDAK DIBENARKAN TANPA KEBENARAN

Be the first to comment on "Gadis Ini Ingatkan Maklang Dia Yang Nak Buka Pintu. Sekali Bunyi Ketukkan Makin Kuat Siap Nampak Tombol Bergoyang (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*