Jurugambar Berkongsi Foto Kelibat Misteri Yang Berada Di Belakang Pagar Rumahnya

Merasai kewujudan makhluk halus sememangnya suatu perkara yang sukar digambarkan bagi sesetengah individu. Apatah lagi jika berjaya melihat makhluk tersebut dengan kaca mata sendiri.

Di Facebook, seorang juru gambar yang dikenali sebagai Bon Raizu Fiqry, berkongsi foto kelibat misteri yang berada di belakang pagar rumahnya. Seramnya!

Ada kelibat misteri

Menerusi beberapa keping foto yang dikongsikan itu, jelas kelihatan susuk tubuh seakan manusia yang sedang berdiri dalam gelap berdekatan pagar rumah. Tambah menghairankan apabila ‘kelibat’ itu mula menghilangkan diri beberapa kali sebelum muncul semula.

Anak siapa pula ngendap dekat belakang pagar rumah ni? Haihh ada-ada jela korang ni. Kejap ada kejap tak ada. Nak kata anak Rohingya, rumah semua dah gelap, nak kata anak jiran belakang, mustahil, aku cari kucing aku belakang tu tadi tak ada sesiapa pun em.

Setelah dikongsi di media sosial, ada pengikutnya cuba menyunting kecerahan gambar tersebut. Hasilnya? Boleh tengok di bawah, memang seram!

Susulan daripada perkongsian tersebut, rata-rata netizen meninggalkan komen mengenai apa yang mereka nampak. Ada yang nampak dua kelibat misteri seakan warga emas dan kanak-kanak. Malah, salah satu daripada kelibat tersebut dipercayai mempunyai tanduk.

Sumber: Bon Raizu Fiqry Via OhBulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Jurugambar Berkongsi Foto Kelibat Misteri Yang Berada Di Belakang Pagar Rumahnya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*