Apabila Kawan Ramai Tunjuk Belang Cakap Besar

Seorang pengguna Twitter, dikenali sebagai Ba khtiar Ik hwan, menerusi satu thread mendakwa seorang YouTuber yang sering menyajikan content-content yang menarik telah bertindak luar kawalan dengan berg44duh di tempat awam.

Difahamkan, kejadian tersebut berlaku di salah sebuah gelanggang futsal dan m44ngs4 telah tampil membuat laporan polis berhubung kes yang terjadi.

Menerusi video yang dikongsi, dapat dilihat k3k3cohan yang berlaku di gelanggang futsal akibat perg4dv han yang berlaku. Bahkan, terdapat seorang pengguna Twitter yang lain turut berkongsi video menjadi mangsa ketika cuba meleraikan pe rg4dvvhan tersebut.

Jelas lelaki ini, YouTuber ini didakwa telah berlaku s44msenng akibat salah faham yang berlaku. Bukan itu sahaja, dia (YouTuber) dipercayai membawa rakan-rakannya yang lain bagi membantunya memvvkul m44ngs a yang bersendirian ketika itu. Bahkan, penggunaan s33njata turut digunakan ketika perg44dvhan itu.

Selama ni fikir baik lah sangat buat content tolong orang, sedekah sana sini haha dasar hipokrit! Pasal tak puas hati kat futsal je terus ajak 5 buah kereta datang nak tibai sorang eh? Siap bawak k33rambit

Menerusi laporan polis yang dibuat, mangsa mendakwa dia telah dis33rang oleh 25 lelaki yang tidak dikenali. Jelas m33ngsa lagi, dia telah dipukul menggunakan tangan dan kaki bahkan penggunaan kerambit turut digunakan dalam perg33duhan tersebut.

Mangsa mengalami kec33deraan teruk di bahagian muka dan menanggung kes33kitan di bahagiah badan susulan dip33kul oleh mereka. Namun, sehingga sekarang tiada respon yang diberikan oleh Youtuber tersebut.

Video

 

Sumber: Bakhtiar Ikhwan via OhBulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Apabila Kawan Ramai Tunjuk Belang Cakap Besar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*